El CABARET – BURLESQUE; És un estil d’art escènic que utilitza la parodia i la exageració de moviments gestuals per expressar intel·ligentment un tema. Generalment son temes relacionats amb injustícies socials que es creen a través de les creences  i la religió. Glorificant amb sentit del l’humor el que és socialment inacceptable i injust.

A Expressa’t utilitzarem la història, el judici, la repressió i la desconfiança transgeneracional, que van viure les dones de la nostra família i lo  inacceptable socialment, la desigualtat, en referència a la sensualitat i la sexualitat,  les vivències familiars i patriarcals que a través de generacions, ens han encotillat, amb creences negatives.

l’Objectiu és, expressar  i sentir consciència del nostre cos i de les possibilitats de comunicació corporals que tenim, a través de la mirada i del gest per anant obtenint confiança. La música,  la dansa i l’humor ens ajudarà a trencar estereotips i gaudir d’un ambient  saludable  i divertit  per expressar aquesta llum que habita dins nostre. Home i dona.

EL Burlesque i el Cabaret es vesteix d’intel•ligència emocional. 

***Aquest intensiu va dirigit a persones  que estiguin en una recerca de creixement personal per d’adquirir confiança i determinació. 
Si no hi ha experiència en aquest món, és un bon moment per descobrir-lo per descobrir-te i per ballar amb la vergonya i les pors.

***Cal portar roba que tingueu semblant a l’època  dels anys 20 a 50, plomes, mitges, lligues cames, vestits deixats anats, transformats, barrets, o bé i més divertit crear un vestuari amb roba que tingueu.
Doneu la benvinguda a la vostra creativitat.

 Dues hores de taller que les trobareu curtes!

 Reserva per grups Vine amb les teves amiges i obtindreu descompte!

Aportació per les dues hores de taller  25€ 

 CAL FER RESERVA DE LA PLAÇA I PAGAMENT PER AVANÇAT. 

Places limitades!

Per més informació podeu trucar o enviar whassap  o bé correo.

TEL. 609021436 Paqui Borjas.

info@expressat.cal

 

Pin It on Pinterest

Share This