Qui som?

Un espai per CREAR, SENTIR, SER

Que és expressa’t?

EXPRESSA’T és un projecte educatiu pedagògic i artístic, que es gesta l’aula en un entorn escolar, a partir de l’observació corporal que es fa en l’Infant, i que ens desperta una altre forma d’apropar-nos a l’alumne, mitjançant l’Art, per afavorir l’expressió de les seves necessitats emocionals.

 

L’ Objectiu: “El cos com a eina d’expressió i comunicació.”

Quina metodologia utilitzem?

Utilitzem una Metodologia basada en la improvisació i el joc, dos conceptes bàsics per a la creativitat i la creació. Tenim com a finalitat, l’atenció plena en allò que estem creant contínuament, i en el que ens envolta. Facilitem els desplegament de les capacitats i habilitats pròpies de l’Infant, jove o adult, alhora d’expressar-se, amb ell mateix i amb el món.

 

“El movimiento no solo existe en el cuerpo también surge del pensamiento i las ideas”.

Què ens fa diferents?

Creem un espai de lliure expressió, on els infants puguin experimentar a través de diferents llenguatges artístics, com la dansa, el teatre, la música creativa, el clown, el mim, la plàstica…
Donem eines per construir a partir de tres capacitats Pensar, Sentir i Fer, amb una mirada íntegre i holística en l’Infant, jove o adult, respectant el seu temps, el seu ritme, el seu procés de creació i transformació.
Tenim en compte, no el resultat com aparença externa, sinó, el diàleg intern que fa la persona amb tot allò que Crea.
Recollim les idees, les inquietuds, les necessitats, la curiositat, els obstacles, en definitiva l’aprenentatge que es fa visible en l’espai creatiu, i li donen
Forma, Moviment i Veu.

 

“En la vida, més valuós que el saber, és el camí que es fa per adquirir-lo”.

Rudolf Steiner

On ho fem?

El centre, està en un edifici emblemàtic de Manresa CAN JORBA
Muralla del Carme 17-23 edifici JORBA
Expressa’t, és moviment i canvi i nosaltres ens movem i portem el projecte a diferents àmbits : Educatiu, Social i Centres de Salut Mental.

 

Veure el mapa >>

 

“Un viatge dins l’anima per fer visible l’invisible”.

Expressa't és una altra forma de veure i viure el moment creatiu.

Pin It on Pinterest

Share This