Aprenentatge multi sensorial a través de tots els sentits.

Els primers passos a cap a l’ autonomía i la confiança els compartirem  amb la mare o pare  i altres infants, per aprendre a relacionar-se i a experimentar en un viatge emocional i d’exploració a través dels sentits.

La música, el cos, la dansa, el joc, la consciencia, les textures, la plàstica, els colors, la psicomotricitat, els contes, el massatge.

Ens apropa al món que ens envolta, i estimula el desenvolupament cognitiu i emocional.

Crearem espais per a la experimentació i la transformació.

Dins la filosofia  educativa i artística d’Expressa’t, en aquest tallers volem donar eines a les families, per una millor escolta en relació al comportament, i necessitats emocionals del seu infant.

Treballar el vincle amb respecte i amor perquè l’infant visqui de forma saludable i confiada, el drama que suposa acomiadar-se dels seus referents, el pare o la mare en el moment de la reincorporar-se al món laboral.

És una alternativa a la llar, a partir de l’ aprenentatge multi sensorial i artístic, al costat en tot moment de la mare o pare per gaudir i acompanyar al seu infant en aquesta etapa evolutiva per tal d’arribar a l’ adaptació de forma autónoma i segura. dels espais desconeguts.

Les activitats es per a infants  de 12 a 36  mesos.

HORARI: Dijous de 17:30 a 18:15h   

PREU: 40€ / mensual. amb material inclòs.

Dies esporàdics 13,50€ sessió amb material inclòs.

 

Més informació

info@expressat.cat

Tel.609021436
slide0008_image023

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This