Benvolguda família us volem oferir
Una proposta diferent, per les vacances dels vostres fills i filles.

Una setmana de Campus Artístic per experimentar i aprendre diferents eines i llenguatges de la mà de professionals del món de l’Art.

Unes jornades on l’educació emocional és present com ja és habitual en la filosofía 
d’ Expressa’t.
Un espai saludable per crear i Improvisar.

PROPÒSIT:

El nostre propòsit és convidar a l’acció, inspirar pensaments positius, superar les pors i confiar. Donar eines per tal  d’arribar a transformar les emocions  de manera positiva  a la vegada que es desenvolupen les habilitats artístiques,  personals i socials  per utilitzar-les ara i en el seu futur i  poder aconseguir nens i joves emocionalment  més intel·ligents.

MÈTODE:

L’educació emocional és la nostra eina per educar

El mètode que utilitzem, engloba bàsicament elements de les Arts Escèniques i de l’Artteràpia com a principal canal  per l’expressió i la comunicació i ho fem a través de diferents llenguatges artístics, com la dansa, el teatre, la plàstica, la música, el clown, l’expressió corporal i gestual, etc.

Mitjançant  aquestes llenguatges despertem l’ interès i la motivació dels alumnes aconseguint que reconeguin les seves emocions i entrenin les seves capacitats naturals, personals i socials, fent conscient l’inconscient, transformant la idea en creativitat. I el conflicte emocional com una oportunitat per aprendre per acceptar i solventar.

A LA IDEA LI DONEM FORMA MOVIMENT I VEU.

 Inscripció i reserva abans del 30 d Abril.
Grups reduits.
Tl 609021436
Info@ expressat.cat

Pin It on Pinterest

Share This