Altres activitats

Un espai per CREAR, SENTIR, SER

EXPRESSA’T A LES ESCOLES

Oferim a les escoles el projecte, als alumnes d’infantil i primària com activitat extraescolar, creant un espai diferent per aprendre a improvisar, gaudir, conèixer, diferenciar, gestionar i expressar idees inquietuds, curiositats i emocionar-se a través de l’art.

“ Quan un infant et mostra una obra seva, s’està mostrant a ell mateix”

A final de curs compartim amb les famílies en forma d’arts escèniques, actuacions festivals etc. els temes d’interès sorgits treballats a l’aula.

EXPRESSA’T ALS INSTITUTS

L’adolescència és una etapa en la que el jove deixa de jugar, per complir les expectatives socials i educatives que se li exigeix com un adult. Es una etapa de canvis de trencaments i estrés emocional per adaptar-se al món i ser volgut, acceptar-se i acceptar que ja no és un infant fet que a vegades fa que es mostri rebel i sense motivació.
Amb aquesta informació i la experiència que tenim en el treball de joves nou vinguts amb problemes de relació i adaptació a nivell social i escolar i des estructura familiar en alguns casos. Ens volem apropar al jove a través de l’art, l’expressió i el joc.
i com una activitat diferent integrant a través del cos l’essència del seu propi jo per tal de tenir consciencia del seu cos i gestionar les emocions a través de l’Art.

“L’Art com a procés de creació i transformació”

EXPRESSA’T I SALUT MENTAL

Expressa’t col·labora i treballa l’Art teràpia amb l’Associació de la Catalunya. Central d’Asperges TEA trastorn de l’espectre Autista.
http://www.aspergercatalunya.cat/

Expressa’t també col·labora amb AMPANS en el projecte Parelles Artístiques. Experiències creatives a través de l’Art.
http://www.parellesartistiques.cat/

Un Viatge dins l'ànima per fer visible l'invisible.

Pin It on Pinterest

Share This